BESIX Infra Nederland

 

BESIX Infra Nederland is dé kennisgedreven aannemer voor wegenbouw op de Nederlandse markt, actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en de aanleg van publieke ruimtes.

Wij bieden een fullservice ondersteuning voor infraprojecten van advies en ontwerp tot en met de aanleg en/of het onderhoud. Wij zijn sterk in de disciplines voorbereiding, grondwerk, riolering, bestrating, funderingen en asfaltbeton waarbij we altijd de omgeving centraal zetten. Wij zijn sterk in RAW en UAV-GC trajecten én hebben ruime ervaring met het werken in bouwteams.

Naast ons hoofdkantoor in Herten beschikken wij over een eigen asfaltmenginstallatie in Roermond. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen we als adviseur optreden bij asfaltvraagstukken.

Wij zijn onderdeel van BESIX Infra dat behoort tot de top 3-spelers op de Belgische infrastructuurmarkt, voor zowel publieke als private opdrachtgevers.

Over BESIX Group

 

Als onderdeel van de BESIX Group kunnen wij putten uit internationale ervaring en expertise waar concurrenten met jaloerse blik naar kijken. De 18.000 medewerkers van de BESIX Group bouwen – dag in, dag uit – aan de toekomst. De organisatie steekt strak in elkaar, waardoor we de lijnen kort houden en snel kunnen schakelen. De groep kan bogen op een zeer ruime ervaring in meer dan 20 landen, zowel binnen als buiten Europa. De grensverleggende projecten van BESIX Group bekijkt u op www.besix.com.