Diverse asfaltmengsels

Wij produceren meer dan 50 verschillende soorten asfaltmengsels van een constante kwaliteit voor met name opdrachtgevers in Zuidoost-Nederland in zowel het publieke als private domein.

Naast een breed assortiment van reguliere asfaltbetonmengsels zijn wij sterk in de productie van asfaltmengsel op maat, toegespitst op de wensen van de klant. Zo ontwikkelen wij volgens speciale recepturen bijvoorbeeld asfaltmengsels met specifieke kleuren of bijzondere eigenschappen zoals geluidsreductie of weerstand tegen statische belastingen.

De asfaltmengsels die wij in onze asfaltmenginstallatie produceren kunnen wij indien gewenst op uw bouwlocatie verwerken. Door deze unieke combinatie van productie en verwerking bieden wij bedrijven zonder eigen asfaltploegen veel toegevoegde waarde. Wij kunnen een werk aannemen per ton of per m2. U krijgt dan een totaalprijs voor de asfaltproductie en -verwerking inclusief transport en weet van tevoren exact waar u aan toe bent. Mochten zich onvoorziene omstandigheden voordoen zoals slechte weersomstandigheden, files of calamiteiten elders, dan ligt het risico bij ons. Voor bedrijven die zelf beschikken over eigen asfaltploegen zoals de meeste grote wegenbouwers, zijn wij een gerespecteerd toeleverancier van asfalt.

Ook voor bedrijven en particulieren

Bedrijven die op zoek zijn naar asfalt voor o.a. opslaglocaties, parkings en andere bedrijfsmatige terreinverhardingen kunnen bij BESIX Infra Nederland terecht. Het aanbrengen van zuurbestendig asfalt in sleufsilo‘s bij agrarische bedrijven is één van onze specialiteiten, evenals het verharden van bedrijventerreinen en bedrijfshallen. Particulieren kunnen bij ons terecht voor het laten asfalteren van inritten en erfverhardingen. Juist bij dit werk is afstemming met de bedrijfsvoering van de klant essentieel om tot een topproductie en topproduct te komen. BESIX Infra Nederland levert maatwerk in productie én eindproduct.

Inname teervrij freesmateriaal

In de meeste gevallen kunnen wij het oude asfalt dat uit een wegdek of terrein wordt gefreesd direct innemen en hergebruiken in onze asfaltproductie. Voorwaarde daarvoor is dat het teervrij freesmateriaal is en dat dit wordt aangetoond door middel van een certificaat. Zijn er geen officiële documenten beschikbaar, dan kunnen wij een onafhankelijk laboratorium inschakelen om snel en vakkundig te onderzoeken of het asfalt voldoet aan onze eigen én de landelijk geldende voorwaarden voor recycling.
Wordt het oude asfalt niet gefreesd maar met een kraan eruit gebroken, dan kunnen wij deze schollen innemen. Ook daarbij geldt dat het asfalt aantoonbaar teervrij moet zijn.